Skip to content Skip to footer

1e NK deelnemer een feit !!!

Ja, ja, svVoorburg timmert met de jeugdafdeling behoorlijk aan de weg. We zijn niet alleen met een ledenaantal van 30 inmiddels een behoorlijke jeugdafdeling geworden. Nee, we leveren nu ook al een NK deelnemer aan. Dit heugelijke feit vernamen wij aan het eind van het gezellige meisjeskampioen-schap van de Haagse Schaak Bond op 27 december. En ook nog bij onze eigen locatie.

Meester Laura Jansen is de naam. Nog niet zo lang bij ons en schaakles volgt bij Meester Jan. Laura deed zondag mee in de gecombineerde categorie FGH. Daar behaalde zij met 4 punten een keurige 5e plaats in het algemeen klassement. Maar in de leeftijdscategorie G stond zij bovenaan !!! En dat betekent dat Laura , namens de Haagse Schaak Bond, wordt afgevaardigd naar de Nationale Pupillen dag 2017 in Meppel. Dit is het officiele Nederlands Kampioenschap voor de jongste schakers (pupillen FGH) 

Proficiat Laura ! Wij zijn heel trots op jou behaalde resultaat en zullen je uiteraard de komende maanden gaan voorbereiden op de Nationale Pupillendag. 

 

Leave a Comment

0.0/5