Skip to content Skip to footer

NK E-team in de prijzen

Afgelopen zaterdag 14 september vond het toernooi voor NK E-teams plaats in Rotterdam. Hier streed een team van Voorburg, bestaande uit David, Laura, Thomas, Emma en Prayan. In mei had een team zich geplaatst voor het NK E-teams.

Na 7 rondes gespeeld te hebben eindigde het team op de gedeelde tweede plek. Op deze tweede plek stonden nog vijf andere teams, waardoor ze uiteindelijk op de 5 e plek eindigden op basis van het aantal bordpunten. Dit leverde een beker op die elk kind met trots op school kan laten zien.

Nog twee bijzonderheden om even te benoemen: van alle 7 rondes heeft het team geen enkele ronde verloren, wat al een prestatie op zich is. Daarnaast heeft David, die op bord 1 speelde, alle 7 partijen gewonnen. Een 100% score!

Als laatste nog bedankt aan alle ouders van de kinderen voor de goede zorgen. Zo verliep de dag zo goed als vlekkeloos. Het was een geslaagd dagje met een trotse teamleider!

Voor een overzicht van de resultaten kunt u kijken op https://knsb.netstand.nl/scores/index/19 bij NK E-teams onderaan de pagina.

Foto’s: Michelle Loh 

 

Leave a Comment

0.0/5