Skip to content Skip to footer

Blije Meesters op Grand Prix

Afgelopen zondag werd de voorlaatste Grand Prix gespeeld. Maar liefst 10 Meesters van Voorburg deden mee en zij gaven een mooi visite-kaartje af. Ik was er zelf helaas dit keer niet bij dus kan geen wedstrijdverslag doen. Maar aan de uitslagen te zien hebben zij het voortreffelijk gedaan :

In groep 2 werd Meester David fraai 3e. Dit seizoen maakt hij hele grote vorderingen en dat is aan zijn spel goed te merken. Nog even en hij start in de formule-groepen. In groep 8 zaten twee Meesters. Julius (3e) en Jochem ( 4e) die ook net als David mooie vorderingen maken. In groep 9 komen wij Meester Simon tegen en die had er kennelijk heel veel zin in. Ik weet dat hij al een aardige pot kan schaken maar het komt er niet altijd uit. Nu wel, want met een geweldige score van 9 punten werd Simon dik 1e in zijn groep.

In groep 11 speelde Meester Ian die eveneens een mooie 4e plaats pakte. Zijn broertje Noel werd in groep 14 gedeeld derde, vlak achter Meester Gijs die hier een fraaie 2e plaats bemachtigde. Meester Sander speelde voor het eerst een Grand Prix en dat is beste even wennen. Dit keer nog niet in de prijzen, maar met een 6e plaats kan hij voor nu tevreden zijn.

Tot slot nog een debutant : Meester Prajit. Hij speelde in groep 16 en had er veel zin in. Dat hij het spel snel leert , zien we bij de lessen. Maar als je dan met de maximale score van 10 uit 10 ook nog 1e wordt bij je eerste Grand Prix, dan ben je een kleine kei !!! Proficiat allen en nu op naar de allerlaatste Grand Prix op zaterdag 1 juli !!! Noteer deze alvast in de agenda.

Leave a Comment

0.0/5