Skip to content Skip to footer

PK HSB Ronde 2

Nienhuis, Jan (1412) – Stoops, Michael (1053) 0-1

Yalçin, Bilal (1678) – Tjin a Lien, Ike (1509) 1-0

 

Ike schreef het volgende verslag over zijn partij:

“Vorige week speelde ik tegen waarschijnlijk de jongste deelnemer : Noud van der Togt. Dat (schaak) jeugd de toekomst heeft, bleek maar weer eens. Ik won wel maar het was absoluut geen makkie. Nee, dan deze week een zware loting: Bilal Yalcin, op rating als 2e geplaatst. Ik wist dat hij een scherpe aanvalsspeler is die ook nog eens heel snel speelt. Ik dacht met zwart een rustige opening te spelen maar binnen enkele zetten stond mijn stelling in lichterlaaie. In de tegenaanval mis ik waarschijnlijk bij zet 17 een winstvariant. Met als gevolg een vette 0. Het enige positieve hieraan is dat mijn vorm groeiende is. Het kan een leuk seizoen worden.”

Leave a Comment

0.0/5